Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najwazniejsze Gry Na Pc

Netrodal

Co do gier na pc,ps,xbox  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwazasz ze to dobry pomysl??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamin powiem o co mi biega to wiem ze te forum jest do gier online!!

Ale mozna to zmienic

To jest pytanie do was drodzy uzytkownicy czy chcecie zeby byl rowniez dzial Gothica GTA czy znanych gier na pc

Oczywiscie projekt jest duzy ale ja mowie tylko o tych bardzo znanych gierek

Oczywiscie mozna obejmowac ps2,3 czy xboxa i 360

Mowie wlasnie o takich grach i trulogiach

Gothic1,2,3

GTA 1,2,3 SA VC 4

Prince of Persja

I wiele innych

Wiem ze pomysl jest ambitny i ze duzo pracy ale czy to nie przyciagnie do wiekszych ilosci uzytkownikow

A wiec jest ankieta(proze byscie z niej korzystali)

I prosze kazdego komentarz dlaczego i jakie jeszcze gry poleca

Nie gram zbytnio na ps2,3 ale mozna powiedziec ze Call Of Duty i Medal Of Honor

Tak wiec mam nadzieje ze sie uda ten pomysl:)

Zachecam do glosowania:)

sstwc.jpg

Opublikowano

mpc -multi player cheats

multi...

MULTI! :)

a wogole to ten pomysl nie ma sensu....

nawet nie chce mi sie pisac dlaczego...

beda potrzebni nowi modzi itp... a jak chcesz poszukac cheatow do gry na xboxa to mozesz znalezsc gdzie indziej nie?

.

Opublikowano

Nie, bo po kija komu cheaty do single playera na forum o multi ;). I to forum o PC. Angielska wersja naszego forum nie ma nic z podobnych rzeczy o singlu, tylko jakaś tam wzmianka o konsolach, ale nie wiele.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Taaak, jeszcze dodajcie galerie zdjęć, żeby było można oceniać i komentować słit focie zajebane z nk...

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

Niewiem czy sie to wogule opłaci ;P skoro każdy użytkownik nie bedzie specjalnie szedl do mpcforum zeby jakiejs badziwy do forum skoro raz dwa napisze w google i bedzie pisalo na stronach które udostepniają wykupione np na http://www.gry-online.pl/ ;P to juz predzej bym Zrozumial Dzial Pełne Kody i Trainery z http://www.gry-online.pl/ to juz by predzej przeszlo moim zdaniem to tylko moje zdanie ale i tak głupi pomysl bo jest dział :P

30364378.png

Opublikowano

Pomysł może i dobry , fajnie żeby były dział do oddzielnej gry z modami , kodami itp itd tak jak np. gtasite . No ale nawet teraz jest dział single , i tak sobie myśle że praktycznie nikt , a może nawet nikt nie wszedł na te forum po to żeby ściągnąć jakiegoś trainera czy moda do gothica czy gta bo są całe strony poświęcone takim klasykom , gdzie znajdzie sie wszystko

Opublikowano

Zróbcie najlepiej z MPC Forum jakiegoś shita typu face book,fotka czy n-k.pl.

Jest dział single player i tyle wystarczy .

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Średni pomysł jak dla mógł by tylko powstać dział o Assassin Creed Brotherhood Multiplayer (Do zakupu od 20 Listopada ; p)

Ogólnie cała trylogia assassin creeda mi się bardzo podoba i wreszcie wyjdzie możliwość gry online.. tak jakby mmorpg ;p

Pozdrawiam ^ ^

(PS: Kurtyzana RLZ !)

baranx3.gif

W grze Zawsze Rocky

kbud.png

Pierwsze 10% - 07.09.10 17:10

xD

Opublikowano

Śmietnik by się zrobił+są inne strony tego typu+single player nie potrzebuje żadnych hacków itd.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Mi się podoba bo nie chodzi tylko o cheaty i boty. Tu raczej chodziło by o pomoc w przejściu misji czy coś. Ale zgadzam się też z tym że to by zrobiło za dużo śmietnik.

2wd0eu0.png

Sygnatura By:

SylverWolf

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

dal mnie ok ale gta sa multi czyli sa-mp właśnie dzisiaj zainstalowałem sobie i patrzyłem czy niema czasami na mpc takiego czegoś :P

@edit

Sry nie widziałem daty ;/

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

ale odkpowywacz jestem na nie

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...